Rekrytoimme nyt: päivystysharjoittelija

Rekrytoimme nyt:

Päivystysharjoittelija

Etsimme porukkaamme palveluhenkistä kiinteistöalan harjoittelijaa.

Etsitkö sinä monipuolista ja itsenäistä työkokemusta?

Työnkuva

Asiakkaitamme ovat kiinteistöyhtiöt pääkaupunkiseudulla. Tehtäväsi on päivystää ja auttaa asukkaita ja viranomaisia kiinteistöissä tapahtuvissa ongelmissa ja erilaisissa arjen hätätilanteissa puhelimitse tai paikan päällä. Tilanteita on hyvin erilaisia, ja sinun tulee arvioida, mitä toimenpiteitä päivystystehtävä vaatii. Tehtävä on päivystysluonteinen ja työaikasi on klo 15–08 arkisin ja 24 h pyhinä ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta

Ensisijaisesti avoimuutta, positiivista asennetta, korkeaa työmoraalia, tilannetajua ja palveluhenkisyyttä. Eteen voi työpäivän aikana tulla oikeastaan mitä vain, ja siksi reipas, aikaansaava ja ratkaisukeskeinen ote on tärkeää. Teet työtä itsenäisesti omalla alueellasi, mutta työvuorossa on aina samaan aikaan useampi kollega, joiden kanssa konsultoitte ja autatte toisianne tarvittaessa. Näin ollen myös tiimityö on sinulle luontaista.

Koulutus ja taidot

Kiinteistöalan opinnot katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on jo kertynyt kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävä edellyttää äidinkielentasoista suomenkielen taitoa sekä ajokorttia. Lisäksi sinulla tulee olla nuhteeton tausta.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään. Työ on vapaata, itsenäistä ja vastuullista. Tehtävä on vakituinen ja sinulle maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa. Tarjoamme lisäksi palkitsevan bonusjärjestelmän. Kun päivystät, saat käyttöösi auton sekä työhön tarvittavan tekniikan ja turvavälineet.

Lähetä avoin hakemuksesi mahdollisimman pian

Liitä mukaan CV ja palkkatoivomus: sami.vepsalainen@huoltopaivystys.com
Yhteydenotot puhelimitse 040 9650 861 (klo 9–15).