Rekrytoimme nyt: huoltopäivystäjä

Rekrytoimme nyt:

Huoltopäivystäjä

Etsimme porukkaamme palveluhenkistä kiinteistöalan osaajaa.

Etsitkö sinä vaihtelevaa ja itsenäistä työtä?

Työnkuva

Asiakkaitamme ovat kiinteistöyhtiöt pääkaupunkiseudulla. Tehtäväsi on päivystää ja auttaa asukkaita ja viranomaisia kiinteistöissä tapahtuvissa ongelmissa ja erilaisissa arjen hätätilanteissa puhelimitse tai paikan päällä. Tilanteita on hyvin erilaisia, ja sinun tulee arvioida, mitä toimenpiteitä päivystystehtävä vaatii.

Työaika

Työaika on klo 15–08 arkisin ja 24 h pyhinä ja viikonloppuisin. Työtä tehdään vuoroviikoin. Yhden viikon päivystyksen jälkeen on viikon lepojakso, jonka lisäksi jokaiselle kahdeksan viikon ajanjaksolle sisältyy yksi torstaista maanantaihin kestävä päivystysvuoro, joka sijoittuu lepojaksolle. Päivystyksiä saa tehdä kotoa käsin.

Toivomme sinulta

Ensisijaisesti avoimuutta, positiivista asennetta, korkeaa työmoraalia, tilannetajua ja palveluhenkisyyttä. Eteen voi työpäivän aikana tulla oikeastaan mitä vain, ja siksi reipas, aikaansaava ja ratkaisukeskeinen ote on tärkeää. Teet työtä itsenäisesti omalla alueellasi, mutta työvuorossa on aina samaan aikaan useampi kollega, joiden kanssa konsultoitte ja autatte toisianne tarvittaessa. Näin ollen myös tiimityö on sinulle luontaista.

Koulutus ja taidot

Kiinteistöalan ammattitutkinto katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää äidinkielen tasoista suomenkielen taitoa sekä ajokorttia. Lisäksi sinulla tulee olla nuhteeton tausta. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään. Työ on vapaata, itsenäistä ja vastuullista. Tehtävä on vakituinen ja sinulle maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa. Tarjoamme lisäksi palkitsevan bonusjärjestelmän. Kun päivystät, saat käyttöösi auton sekä työhön tarvittavan tekniikan ja turvavälineet.

Lähetä avoin hakemuksesi mahdollisimman pian

Liitä mukaan CV ja palkkatoivomus: sami.vepsalainen@huoltopaivystys.com
Yhteydenotot puhelimitse 040 9650 861 (klo 9–15).