Ajankohtaista

Olemme mukana Kiinteistömessuilla!

Kiinteistömessut valtaavat Messukeskuksen Helsingissä 2.–3.10.2019. Suomen Huoltopäivystys on mukana osastolla 6h8. Tervetuloa osastollemme keskustelemaan siitä, mitä … Lue lisää "Olemme mukana Kiinteistömessuilla!"

Lue lisää

Verkkosivusto palvelee entistä paremmin

Suomen Huoltopäivystys on auttanut kiinteistöhuoltoyrityksiä jo 15 vuoden ajan, ja nyt oli aika uudistaa verkkosivustomme selkeämmäksi ja helppokäyttöisemmäksi.

Lue lisää

Toiminta-alue laajenee

Tasaisesti kasvavan työmäärän lisäksi toimintamme on kevään aikana laajentunut Uudenmaan alueelta Kanta-Hämeeseen Riihimäelle asti.

Lue lisää

Ajamme ympäristöystävällisemmin

Huoltopäivystäjämme ovat ajaneet jo reilun kahden vuoden ajan bio- ja maakaasua polttoaineenaan käyttävillä ympäristöystävällisillä kaasuautoilla.

Lue lisää

Allasvesikoulutusta huoltopäivystäjillemme

Huoltopäivystäjämme työskentelevät eri kohteidemme uima-altaiden allasveden käyttötarkkailun parissa. Allasvesinäytteiden ottaminen on tehtävä terveydensuojeluviranomaisten määräämien standardien mukaisesti. … Lue lisää "Allasvesikoulutusta huoltopäivystäjillemme"

Lue lisää

Henkilöstökoulutusta Suomen Huoltopäivystyksessä

Suomen Huoltopäivystys haluaa kehittää ja ylläpitää henkilöstönsä osaamista jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua sekä … Lue lisää "Henkilöstökoulutusta Suomen Huoltopäivystyksessä"

Lue lisää