Yritys

20 vuotta kiinteistöalan asiantuntemusta

Suomen Huoltopäivystys on kiinteistönhoidon kumppani, jonka käsiin voit huoletta luottaa kiinteistöjen päivystystyöt. Meiltä saat osaavat ammattilaiset ratkaisemaan kiinteistöösi kohdistuvia akuutteja ongelmatilanteita virka-ajan ulkopuolella.

Huoltopäivystäjämme ovat nopeita ja luotettavia konkareita sekä ongelmanratkaisutaidon mestareita, minkä ansiosta saavutetaan usein merkittäviä kustannussäästöjä. Kalustomme on luonnollisesti ajan tasalla ja vihreät arvotkin on huomioitu: päivystäjämme kulkevat kaasuautoilla.

Meille on tärkeää, että kanssamme homma toimii. Oman ohjelmistomme kautta saamme reaaliaikaista tietoa siitä, mitä työkohteissa tapahtuu. Myös asiakkaamme pääsevät kirjautumaan järjestelmään.

Pyydä tarjous

Kokemus synnytti yrityksen

Yrityksemme syntytarina lähtee perustaja Sami Vepsäläisen omakohtaisista kokemuksista 2000-luvun alussa huoltomiehenä. Kun kahden viikon kirjatut työtunnit näyttivät ylitöiden takia 242 tuntia, oli selvää, ettei näin voi jatkaa. Syntyi ajatus siitä, että kiinteistöhuollot voisivat luopua kokonaan päivystämisestä ja että alalla olisi tilausta erikoistuneelle toimijalle.

Ajatus oli mitä ilmeisimmin oikea: olemme palvelleet asiakkaitamme jo 20 vuoden ajan. Yritys toimii nykyisin koko Uudenmaan alueella. Tehtyjä päivystystöitä on kertynyt jo yli 140 000 ja luku kasvaa koko ajan.

Liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon

Haluatko kuulla lisää toiminnastamme tai pyytää tarjousta? Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä