Kokemuksia

Meillä on tyytyväiset asiakkaat.

”Jokaisen pienyrittäjän pitäisi saada olla yöt vapaana.”

Sami Tienvieri, Unce Oy

”Olen itse päivystänyt 24h 20 vuotta, ei ikinä vapaata. Työ kävi liian raskaaksi, kun kohteita tuli lisää. Olemme olleet Suomen Huoltopäivystyksen asiakkaina 2017–18 vuodenvaihteesta. Alkuun pelotti ”omasta lapsesta” luopuminen, mutta lopulta olikin suuri helpotus, kun kello 16 jälkeen puhelut siirtyivät heille.

”Huoltopäivystyksen kanssa homma on toiminut todella hyvin ja päivystystehtävät sujuvat koko ajan paremmin, kun meidän kiinteistöt ovat tulleet tutuiksi. Olen jo oikeastaan aika riippuvainen heidän palvelustaan.

”Laskutus päivystystöistä on todella kohtuullinen. Itselle jää myös tuottoa, kun päivystystyön laskuttaa edelleen. Ja jos omat työntekijät hoitaisivat päivystysvuorot, niin kulut olisivat saman verran kuin Huoltopäivystyksen kanssa, mutta työntekijät väsyneitä.

”Viikonloppuisin jää aikaa muihin yrittäjän duuneihin ja jopa vapaa-aikaan. Voi sanoa, että tämä järjestely palautti elämän pienyrittäjälle. Suosittelen jos talous antaa myöten.”

Sami Tienvieri
Unce Oy

”Hommaa on ihan tarpeeksi muutenkin, ulkoistaminen on auttanut kovasti”

Jon Kirvesniemi, Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy

”Tulimme Suomen Huoltopäivystyksen asiakkaiksi noin 3 vuotta sitten, kun huomasimme etteivät työntekijät oikein jaksa. Ennen yksi työntekijöistämme päivysti muun työn ohella aina viikko kerrallaan.

”Taloudellisesti meille olisi ehkä halvempaa päivystää itse, mutta tässä ajateltiin muita hoidettavia töitä ja jaksamista, ja haluttiin yksi osa-alue sivuun.

”Suomen Huoltopäivystys on hoitanut tehtävät oikein hyvin. Raportit tulevat ajallaan ja työt jäävät kirjalliseen muotoon, joten jälkeenpäin pystyy tarvittaessa palaamaan asioihin. Päivystäjät hoitavat työnsä varsin itsenäisesti ja ammattitaitoa löytyy. Huoltopäivystyksen ulkoistaminen on helpottanut arkea ja tuonut tietynlaista huolettomuutta. Työntekijöiden palautteesta olemme nähneet, että jaksetaan paremmin. Järkevä ratkaisu ainakin pienille yrityksille, miksei isommillekin. ”

Jon Kirvesniemi
Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy

”Henkilökunnan voimavarojen säästö on palvelun isoin arvo.”

Sami Karimerto, Talonmiehet.fi

”Olemme Suomen Huoltopäivystyksen ensimmäinen asiakas, taitaa tulla jo 16 vuotta yhteistyön aloittamisesta.

”Parasta päivystyksen ulkoistamisessa on henkilökunnan voimavarojen säästö, sillä on taloudellista puolta isompi arvo. Kello 16 oma jengi lähtee kotiin ja huoltopäivystys ottaa ohjat.

”Asioiden hoitaminen tarvittavaan pisteeseen onnistuu Suomen Huoltopäivystykseltä joka kerta. Reagointi tapahtuu heti ja aina tiedetään missä mennään seuraavana aamuna.

”Raportointi on myös todella hyvä. Saatiin integroitua omaan työnohjausjärjestelmään Suomen Huoltopäivystyksen tekemät työt. Päivystyslomakkeet siirtyvät nyt suoraan, joten työn jatkaminen ja laskuttaminen on todella helppoa. ”

Sami Karimerto
Talonmiehet.fi

Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä »