Yritys

Suomen Huoltopäivystys on kiinteistönhoidon ammattilainen, jonka palkkaamalla saat aina osaavat ammattilaiset asialle.  Huoltopäivystäjämme ovat kokeneita ja omaavat hyvän ongelmanratkaisutaidon, jonka ansiosta saavutetaan usein merkittäviä kustannussäästöjä. Pitkäjänteisyydestä ja asiakastyytyväisyydestä kertoo, että olemme palvelleet osaa asiakkaistamme jo yli 14 vuoden ajan. Tehtyjä päivystystöitä meille on kertynyt jo yli 40 000 ja luku kasvaa tasaisesti.

Nykyaikainen kalusto

Suomen Huoltopäivystys panostaa nykyaikaiseen kalustoon, koska se on kaikkien edun mukaista. Meillä on oma ohjelmisto, jonka kautta saamme jatkuvasti reaaliaikaista tietoa siitä, mitä työkohteissa kulloinkin tapahtuu. Myös asiakkaamme pääsevät kirjautumaan järjestelmään omilla tunnuksillaan ekstranetin kautta. Ohjelmisto kattaa mm. työlomakkeet ja raportoinnin, eli voimme tarjota selkeät laskutusperusteet ja pitää kaikki osapuolet tietoisina siitä, mitä töitä on suoritettu. Tietojärjestelmämme sisältää myös kiinteistökorttijärjestelmän, joka varmistaa, että meillä aina on tuoreet tiedot kustakin kohteesta. Huoltopäivystäjillämme on autoissaan mukana kulkevat laitteet ja raportointi tehdään aina viipymättä työn päättymisen jälkeen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ulkoistamalla yrityksesi tai kiinteistösi huoltopäivystyksen Suomen Huoltopäivystykselle saat useita etuja:

  • Asiantuntevat huoltopäivystäjät kiinteällä kuukausiveloituksella
  • Ammattitaitoisen henkilökunnan, joka ymmärtää asiakaspalvelun tärkeyden myös hankalissa tai epämukavissa tilanteissa
  • Kilpailukykyisen hinnoittelun ja selkeän hinnaston kaikille töille
  • Läpinäkyvän raportointijärjestelmän    
  • Kattavan turvaverkon kiinteistön asukkaille
  • Ratkaisun mahdollisiin ylityöongelmiin
  • Osaavat yhteistyökumppanit, jotka täyttävät samat kriteerit kuin mitä asetamme itsellemmekin; nopeus, luotettavuus, ammattitaito ja kustannustehokkuus

 

 

katto.jpg